söndag 8 augusti 2010

Promenaden var väl kul...

Känner redan att jag har gått ner ett kg och att jag imorgon ska börja gå runt i baddräkt och shorts. Hört att det ska va inne nu liksom.

Nu ska jag titta Die Hard 4.0, pilla i näsan, äta upp det och prutta....

Night, Night.

Lunch/middag


Äter en glamourös middag framför real housewives of new york. Känner liksom igen mig. Fisk,ärtor och antinflammatoriska tabletter som gör att man bajsar stup i kvarten. Life is good. Snart promenad!
Strålande, just perfect. Ledig söndag! Börja med frukost, så underskattat! Skitmysigt och bara träffa sina vänner snacka skit och äta god, god, god frukost!
Jag gjorde blåbärspannkakor, Ida kom med ägg, bacon och juice. Pippi bidrog inte så mkt med ngt men bara att ha henne här var ju grrrrrreat som Tony the tiger säger (I like Tony)

Tyvärr måste jag nu ta tag i det tråkiga och städa... det är ett evigt städande och inte bo hemma. Bajs.
Men sen blir det en lååååång promenad and then back to work imorgon igen.

By the way.. Sunes sommar...EEEEH VÄRD! Så jävla kul film!

Blåbärspannkakor,ägg,bacon,juice,kaffe och cartoon network!


Bra start på min absoluta favoritdag. Pippi, ida och jag har däckat i soffan som tre fetton.... Snart är det sunes sommar! Fucking love sunday!

Barnmat is the Fucking shit


Ibland när jag inte är sugen på den matlådan jag har med mig (vilket är typ varenda gång) så köper jag barnmat. Så jävla gott! Och billigt, typ 10 kronor. And I know att det finns fler som gillare!