tisdag 19 oktober 2010

Tiiiiiffdag.

Ah... hoooooo...... hiiiiiiii..... hoooo nu börjar mina svåra andningsproblem så här två dagar innan min födelsedag. Imorgon kommer jag knappt kunna gå och natten till torsdag kommer jag inte sova en blund. Jag vill så gärna se förvandlingen in i minsta detalj då jag förvandlas till ett år äldre.

Jag har träningsvärk i rumpan så när jag går ser det ut som att jag fått en kvast upptryckt i anus. Ingen här på jobbet läser min blogg så de vet inte varför jag går så och jag kan inte gå runt med en skylt på ryggen "Jag tränade igår, det var mycket rumpstyrka ge mig en hundring" Det funkar liksom inte så här.

Och en till sak..... Jag har en finne på ryggen. Den syns knappt. Men den gör så in i helvete ont... helt koko. Känns som att det ör ett barn som försöker ploppa ut liksom .... Det gör liksom ont bara tröjan tynger den lite.
Och jag kan ju inte gå i bara BH. Tyvärr.....

Oy... vilka problemas.

Merå?

Ja jävligt tråkigt väder ute. Jag som hade tänkt gå ut och sätta mig och kanske skriva en dikt.

Men nu sitter jag inne och chillar, låtsas som att jag är i thailand.



Om man sitter med lampan så ett tag... då känns det nästan som att man ligger på stranden. Men så fort man tittar och vänder sig mot fönstret så vill man bara hoppa ner.....
I dont want to die 2 dagar före min födelsedag.