onsdag 27 oktober 2010

just D

Jag ska berätta det här .. för det var en upplevelse jag vill att ni ska bära med er.

Idag börjde jag dagen med att dricka ett glas vatten. Men det var inge vanligt glas vatten, det var vatten som jag först hade kokat och sen låtit bli ljummet. OK? Iaf... man skulle ha i lite citron för att hjälpa matsmältningen... mmm... aaaa... vattnet smaka prutt och jag kände att jag hade gjort en bra sak för mankind. Eller iaf startat dagen nyttigt. However.... dagen fortsätter och jag står inne på Lindex och heeeeelt plötsligt från ingenstans så började jag svettas!! Och magen började ba jobba och låta som att den skulle få upp gruvarbetare! Jag började springa hem ... och då kom matsmältningen..

Ah mah gad. Det var farligt.......

Okej.
Hej då.

Haitcha waitchang King ping mulan san.


Jåg hetel King Ping Mulan san och jag äl Camiiiiiilas best flend.

HAHAHAHAAAA!!! SKOJA!

Det är jag. Men jag är så trött vettu att jag har sett ut så hela dagen. Visst ser jag lite ut som en kines?! Visst skulle jag vara gullig som kines?.... Jaaaa agogoooo gulliga Miiiiiilla.

Idag har vi varit o storhandlat på Ica Maxi. Jag tycker att det är så jekla kul att storhandla! 10 poäng till Camila och 0 poäng till Tom som stressar mig så att jag glömmer saker. 

PS.
Jag träffade inte min PT idag.. ska träffa han/hon imorgon. Han/hon sa att jag var en disgrace för träning som hade ätit allt poo jag åt igår.
Jag blev ledsen. Men life goes on....

Imorrn.. då äre torsdag, o dååå kommer Tove hem och då äre bara en dag, uno dag, one day kvar till fredag.