torsdag 23 september 2010

Haaaaaaaaaa Jag har restylanat mina läppar!!!


Fint va? Ja Oj så fint.

(Bara 11 timmar kvar nu, mamma mia det bara kliar i hela kroppen)

15 och en halvtimme kvar.

Sen är jag free. FREEEEEEEEEEEE FALLING!
Jag har haft så tråkigt idag så jag har planerat min fest in i minsta pinsta wittiminsta detalj om det blir nå fel nu vore det helt jävla cocobello för jag har tänkt på allt!
Längtar så himla mkt till min födelsedag och till festen.... Det är om en månad :)

Usch... kan det inte hända ngt spännande och roligt medan jag jobbar. Typ brinna eller att det kommer in några och tar oss som gisslan *hoppas* ... Jag vet exakt var jag ska gömma mig. Och om de hittar mig ska jag spela död. Galanciant! Så kanske jag kan ta ett tidigare tåg hem bara.

På måndag ska jag hämta den finaste prinsessan av de alla (Efter mig såklart)


Viva
Jag ska träna på livet som hundmamma.... Men Tom vet inte om det. Han tycker Viva är jobbig för att hon snarkar. Jag tycker det är ganska gulligt, Tom kan få ligga ute i hallen och sova för han är jobbig ibland..... Jag är aldrig jobbig.

äpple mellan tänderna.

Oh lord. Jag hatar det här... jag käkade precis ett äpple och nu sitter det fast en bit mellan tänderna o den försvinner inte!!! Jag har inte tillgång till tandpetare eller plackers så jag sitter med min fina nagel.
Om ca 21 timmar är jag en fri människa. Jag längtar så, när jag sitter på tåget hem imorgon kommer "Halleluja" sången spelas på högsta volym i skallen.
Tom har också lovat att vi ska äta på donken och efter det åker Tom, Pippi och jag för att kolla på gulliga hundar! SÅ. JÄVLA. KUL.




Vi vill ha en sån här fin brun prinsessa. En Cavalier king charles i färgen ruby. Det kommer bli Grrrrrreat!