söndag 19 december 2010

HÄLLOW!

Ah maj gåd.

Jobbar ju såklart idag, favodagen och allt men men.. sista söndagen på ett bra tag nu så det är bara att bita ihop (tänk att man biter av huvudet på ngn) och köra på (helst att du kör på samma person som du bet huvet av innan) för sen är det jullov och Thailand!

Är lite av monster den här helgen.. ni vet.. MENSMONSTER .. och jag måste ha min dagliga choklad, idag var jag tvungen att springa ut i den feta snön, utan snowjoggers (heter det så? hur stavas det?) med mina korta taxben och köpa snickers. I fredags köpte jag en hel jävla aladdinask liksom. Jag var väldigt noggrann med att ha aladdinasken först och tampongpaketet sist av alla varorna på rullbandet så att flickan i kassan inte skulle ge mig blickar för att jag är äcklig.
Ja... jag skäms fortfarande ibland för att köpa tamponger, skulle helst av allt vilja ha de hemskickade av Fredrik Reinfeldt på posten. Men jag får helt enkelt pina mig en gång i månaden.

Jag har iaf precis tryckt i mig två lussebullar, en liten cola och en dubbel-snickers... kunde liksom inte bry mig mindre om att jag ska visa min feta, bomliga, raggarsträngs mage på playan om lite mer än en vecka... So be it. Om det inte passar Tom kan han köpa hem en thaiflicka och köra chinstävling med henne. Jag kan bäzza Jerry på systembolaget så länge... Ooops det där var enbart mensmonstret som skrev inte jag. Typ.

Jag ska fortsätta plugga nu... YEAH you heard me! Plugga! P-L-U-G-G-A! En söndag! Min favoritdag! JAG, Camila, sitter och pluggar söndagen den fjärde advent med mens.
Det här är djävulens påhitt.

kattrumpa.