tisdag 28 september 2010

Magnussons


Trevligt så här en tisdagskväll och träffa roliga tanter över ett glas. Men ärligt så börjar jag bli lite trött. Och jag ska upp tidigt to the doctor. Ska kolla min hjärna. Jag är lite nervös.

Det blev inge jävla raggmunkar o fläsk!

Tom var så dum när han kom hem så vi började bråka.
Jag sa att han var dum i huvudet han sa att jag var en 3åring och bråket var igång va. Ett tag var jag så sur att jag tänkte kasta äggpaketet (som jag skulle ha för att fixa raggmunkar) på honom men jag behärskade mig i sista stund. 10 poäng till The Mill och 0 poäng till Tom.
Vi pratade inte på en timme... jag svarade på ngn fråga under Halv åtta hos mig! och sakta men säkert började vi prata igen..... Love it!






Nu ska jag till Magnussons och dricka vin med Herm.

Adjö.

Detta ska jag göra till middag ikväll...



Raggmunkisch mit fläskovisch 



Ahhhh... what a housewife. Ansiktsbehandling och lagar mat, va? Om jag får säga det själv så påminner jag om Gabrielle. 


Eller? 























Uh la la la.... The stekarmill har varit på ansiktsbehandling.

Min hy är så len och mjuk nu. Jag doftar lavendel och det bara skimrar mer än vanligt om mitt vackra ansikte. Lasercare's ansiktsbehandling har gjort mig snyggare then ever. Ja det var väl lite o ta i men jag känner mig ganska fin. Min feta hy ska gå ner i vikt till Thailand.



What do you think?

Man tror att det är en gammal gubbe som ligger och snarkar.


Men det är faktiskt viva the dog.

God morgon.


Viva the dog och jag tittar på the voiceTv. Det är så jävla kul. Jag önskar att jag kunde få bjuda hit kjell på middag. Han e så agogo. Tror han och ida skulle bli ett jättefint par.