fredag 29 april 2011

jahapp fredageftermiddag ....

Egentligen vill jag ju faktiskt skriva -"FREDAG WIHOOOO!!!" Men jag får faktiskt vänta 2 timmar och 20 minuter. Sen måste jag springa till tåget med mina überkorten bein, take a nap on the train, hem till Dan och göra mig fin för sen är det fest för Anna!!!

Jag har en fruktansvärt tråkig outfit. Är extremt rädd för att många kommer tycka att jag är fett tråkig, men asså jag är sämst på att köpa kläder och klä mig. Det är som att jag går ut på stan, köper kläder som ingen annan jävel köper, tar på mig det (!) och sen ba hoppas jag på det bästa.

Men what to do?

Idag är det fest, imorgon är en fest... Livet är en fest och jag går fulast klädd.



Det är här ni ska komma in och säga:

Men du klär dig jättefint Millan!

Precis som när man var liten och fällde kommentaren:
-Gud vad fult jag ritar.
Fast man egentligen höll på att börja gråta av lycka för att man ritade finast av alla och låtsades täcka den med lilla armen för att alla skulle se den och ba:
-Neeeej .. asså shiiiit vikken fin påskkärring du rita. Asså shiit du borde bli konstnär.

Precis så.

Det är inte samma känsla som man fick på Victoria ich Daniels bröllop....

Och det är P. Williams fel... han ser inte på henne sådär romantiskt som Daniel såg på Victoria. Världens vackraste Kate. Vilken skönhet, mamah! Prins William såg ju bara stiffo ut... Kate såg ju på honom som man ska se på sin blivande man, lite Grrrrrr och lite miiiiiiijaaaaauuu! Men nu är de gifta 14.25 förväntas ju kyssen komma. Den ska man se!

Åh!!!


Jag älskare!!

Det är inge roligt att titta på bröllopet från nätet....

Ååååååååååååh!! Då kan jag ju lika gärna gå ut och sola. Kanske finns det någon i kungsträdgården som har bärbar TV och ser på bröllopet! Finns det?

Vadfanskajaggöradå?

Nu blev jag sugen på min matlåda. Bulgur med kyckling och sweetsoursås... åhhh måtte det bli 12.00 snart.


Jag har laddat inför bröllopet!


Sorry. Det här är stort alltså! Tv-rummet är ju Såklart upptaget. Så jag får titta på sändningen på aftonbladets hemsida.