fredag 8 april 2011

Hur har ni dä??

Jag har en helt vanlig fredagkväll på jobb. Tittat på massa webb-tv, tryckt i mig en påse godis och pillat på mina fula tår. Jag skulle byta med dig anytime!
Tågen har ju slutat gå, för ovanlighetens skull, så nu vet jag ju inte hur jag ska komma hem imorgon. Det måste ju ha löst sig till imorgon. Annars liftar jag. Jag måste ju hem till pappa imorgon och dricka vin. Annars blir jag utesluten ur arvet för fan! Vem ska då få alla hans städpengar?!

Nu gick jag för långt ..... igen. Vi ska hem till pappa på årets första grillning men fortfarande hälla i oss litervis med rött vin! Mummah!

Har ni sett att det ska börja en serie som heter "En annan del av uppsala" ni vet som "En annan del av köping" fast i Uppsala....

OCH JAG KOM MED!!!!




                                                                    *HeJ Då* -re!

صباح الخير الجمعة

Det betyder: Godmorgon Fredag till alla mina arabiska läsare. Ni andra kan kolla bort.


Jahapp, fredag idag och jag jobbar! Men det betyder att pengarna rullar in som det ska.... för att sedan vaska bort alla på valborg.
Idag drog jag på mig vinterjacka och mina kängor i vanlig ordning och ser då att ALLA ANDRA dragit på sig vårjackor och vårskor! Jag ba: Ah mah gad, jag ser ut som en taliban. Meeeeeen kom sen på att sitter jag på kungsträdgården sen och äter en glass. Vem kommer frysa då? Jaaaa inte är det då jag! Haha!! Skrattar bäst som skrattar sist!

Dessutom har jag bara en vårjacka och den är ful och jag hittar inte mina vårskor. Seeeen sov jag väldigt dåligt inatt, en viss medlem in the family bestämde sig för att gå upp och lämna ett brunt, löst paket i vardagsrummet kl tre inatt. Jag nämner inga namn men han börja på B och slutar på horunge osse. Så då fryser jag liksom extra mkt för att jag är så trött hela tiden.


                                                       Fredagsfin va? minus the left eye....

  Har even satt på mig örhängen för att man ska se att det är en flicka som springer runt här och inte en spanjor vid namn Juan-Carlos. Örhängena framhäver också mina raka näsa.