onsdag 1 september 2010

Paradise hotel säsong sex asså....

Fan vad jag skäms. Undra om de inte stoppar viagra i deras drinkar, jag har aldrig sett nå värre. DET ÄR JU TV! ERA FÖRÄLDRAR! Jag skäms. Jag skulle skämmas bara MINA föräldrar såg att jag ens tittar på det här. Det är porr. Pinsamt. Jag skäms. Jättemkt.

Jag vågar inte riktigt titta.

Nej. Det är ingen igelkott...


Det är min håriga vänsterarm. De är fan håriga när man ser de med en kamera på 3.2 mp. Äckligt.

tröööök.

Jag har så himla tråkigt.
Har kollat en massa viktiga saker typ nr och skit för att känna att jag gör ngn nytta. Snart blire nog plugga upp lite betyg. Gud, hur ska det gå?

Snart ska jag nog gå ner till TV-rummet och titta på beverly hills.

BTW det kom in en kille här och sa till vaktmästarn:
"Jag har tappat min plupp"
Jag trodde att han sa:
"Jag har släppt en prutt"
Jag började skratta. Det var pinsamt. Haha men jävligt kul. Man hör det man vill höra.

Undra var i världen Tove är nu.

O just det. En till sak. Jag använde tandtråd (iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih) för två dagar sen. JAG HATAR TANDTRÅD. Jag gjorde typ fem tänder sen våga jag inte mer... började blöda och skit liksom... anyway helt plötsligt ser jag att .. jag.har.glugg.

syns den?

Gårdagens pizza...


Detta är min lunch, tog doggybag igår från svenssons. Btw servitören som vi hade igår måste vart den otrevligaste jävla apan i stan. Alltså jag är en dålig servitris men han slog mig med hästlängder. Undra vad han heter. Jag ska gå förbi där imorgon och kasta en påse med .... Hehe.... ? Vi får se vad. Men en riktig åsna iaf.

Idag är ingen vanlig dag....

Idag fyller fina pappa år. Men jag jobbar ju så jag kan inte träffa honom idag. Och hade jag inte suttit på kontoret skulle jag skickat en fin födelsedagssång till honom också, men jag tror inte att det är så populärt att jag sitter här och sjunger.... Tror inte folk på handelsnämnden skulle uppskatta det.

Anyways...

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN FINA PAPPA!!!




Om jag kunde så skulle jag ge dig ett hus med en skitstor TV där du kunde kolla på all fotboll och bli sponsrad med öl från vilken sort som helst... eller kanske rött vin du får välja själv. Men du får en annan present istället.

Vilken jävla nörd.


Vem fan sitter med solglasögon på tåget? Går med solglasögon inomhus? Går med solglasögon när det är regnar? Jo töntar! Du är ingen jävla Bruce Willis. Ta av dig glajjorna. Tönt.

Go grandpa!


"Du får livstids fängelse" haha fattar ni?