torsdag 7 oktober 2010

Mmm...


Jag är så ensam och gullig. Jag förtjänar ett vaniljhjärta.......

jag måste ringa till doktorn.

Jag har pratat med min kompis Pippi. She's going to be a sexy nurse. Och jag frågade hur fan jag skulle göra... för nu har liksom mina andra två doodietester i kylen snart gått ut... Man kunde ju som ba ha de i två-tre dagar. Så va fan gör jag? Jo... jag ringer eller går dit... (inte idag för det regnar... jag vill inte bli blöt) och säger... Jag kan inte göra tre bajstest tre dagar i följd... för jag kan inte trycka så mkt.
MEN! Då kommer de garanterat tycka att jag har fel i magen som inte bajsar varenda dag. Men jag trivs ju så här. Tove går också bara på toa och gör number two, två gånger i veckan.... Då kommer de säkert ge mig ngt som gör att jag måste gå på toa o poopa varenda dag. Det har jag faktiskt inte tid me...... respektera.


Vilken äcklig dag? Jag har liksom bara fokuserat på det bruna. Men så blir det ibland. Speciellt dagar då jag har varit hemma all by myself.

Nu kommer tom. Oh my gad. Hej då!

Det är lite tråkigt att hänga hemma sometimes....



Så. Bra. Låt!!!

Menne God morning mamushkas.

Nu har jag tryckt i mig lite kaffe. I ärlighetens namn (ärlig ska man vara) så går poopoo test nummer tre inte bra. Det är alltså torsdag jag skulle ja lämnat det i tisdags eller senast igår. Men va fan ska jag göra? Ibland går inte jag på toa. Jag kan inte tryck ut små hjärtan bara för att. It has to come natural.

Nog om det, faktiskt bara halv tio på morgonen.....

.............
..
.....Men jag hade inget mer och berätta.....Jag ska på cowboyfest imorgon... har lånat en cowboyhatt av mamma.



Jag föreställer mig att jag rider på den sista.......