söndag 26 september 2010

Mill the spion

Jag har i snart 20 minuter spionerat från fönstret in i de andra lägenheterna. Det är så jävla kul. Jag önskar så att jag hade en kikare så man kan se allt! Vad de äter, om de pillar i näsan, om det kommer ut ett grönt moln från rumpan med deras pruttar. Jag tycker det är så spännande. Ida har en kikare, men jag får aldrig låna den. Så jävla elakt.... skulle säkert kunna sitta och fördriva min tid i timmar om jag hade en kikare.
Tänk om man hade en sån här kikare så kunde man kolla åt två olika håll. Nu tänker ni, men du har ju kikare där! Svaret på det är att nej.... det är faktiskt tomma hushållspapperskartonger (heter de så?) och inte en kikare. Och precis när jag behövde två för att ta de här bilderna så tog hushållspappret slut. Eller så ligger det en fet bunt oanvänt papper i papperskorgen.
Nu ska jag sova. Så att det blir en dag mindre tills min födelsedag.

Millan the sexy fatso.


Bragochoklad, chaithé och Dark knight ... Hehe Millan the fatso is in the fart... Hihi fart... Som Prutt på engelska. Så chickt!

Så här mår jag idag.....


Stackars  gulliga lilla Millan.....

Nja....


Det här var väl ingen höjdare va. Inte så god.

Guds vilodag.


Det här ska få bort min baksmälla. Men jag har ju bara två avsnitt kvar av paradise hotel, but don't you worry about mig liksom... Jag har laddat upp med film. Och så blir det stark mat till lunch. Jag kommer överleva denna dag. I wont lämna dig, jag tänker fortsätta skriva.

Här träffades vi för 4 år sen!


Och här står vi igen. Va? Är det inte gulligt? Jo, oj så gulligt! Btw det är en hiss vi står i.