tisdag 31 augusti 2010

Nooooooo!


Nu har vi varit på avskedsmiddag. Jag har pizza som rinner Ut genom alla hål och är nu helt degig i magen. Det var sikkeli trevligt och om jag inte skulle upp och jobba och Tove inte skulle behöva dra så skulle vi nog suttit kvar lite längre. Ingen började gråta. FYI. På ett eller annat sätt ska jag få den här pizzan ur mig. Jag känner att den skadar min kropp. Jag mår illa.

Alldeles strax börjar kvällens avskedsmiddag för Tove.

Sorgligt men sant o när hon åker då har jag bara nio kompisar kvar. Det är nästan lite sorgligt, att jag inte har fler kompisar asså....

Vi ska börja med en liten fördrink här hos mig eftersom att Tove vill inandas så mkt av mig som det bara går innan hon ger sig av. Har lagt fram min smutsigaste strumpor och trosor så det luktar massa jag i hela lägenheten.

Tove. Please don't go.

http://www.youtube.com/watch?v=67jnKExGofw&feature=related

Jag har tänkt på en sak.

Jag kan bli så jävla imponerad av de som sminkar sig på bussen, tåget eller tunnelbanan.
Aldrig att jag skulle kunna göra samma sak. Kan knappt sminka mig när det är stilla liksom. Och om jag ngn skulle vara tvungen. Kanske ska på intervju nio en lördagmorgon o råkat festa alldeles för länge på fredagen pga ngn kompis som är hemma o hälsar på från Nigeria då skulle jag med all säkerhet komma så här till intervjun.

Jag skulle också se så här bajsnödig ut för har jag inte hunnit sminka mig på morgonen o fick göra det på bussen, tåget eller tunnelbanan så har jag garanterat inte hunnit gå på toa heller. O där går gränsen liksom, kan ju inte bajsa på tunnelbanan heller.....