måndag 16 maj 2011

Idag har Millster vare dukte...

Jag har gått runt på stan helt i min ensamhet. Som vanligt tittat på saker som absolut ingen annan vill ha. Mer till mig dårå! Fått massa blickar som vanligt, antingen så är det blickar som säger: "Gud, titta på den där eunucken.. äkta hon luktar svett!" eller typ "Kolla den bitchen" eller "Gullig, henne vill jag vara kompis med!"... Ahhh så vare nog. De vill vara min vänner. OK.

Men vilken underbar känsla att bara gå runt och glassa inne på Nelins. Ska dit på fredag igen. Vilka ska med? Förstå att jag har gått runt inne på Konsum i flera år och aldrig hittat exakt det jag vill ha. Så finns Nelins bara 500 m (tjatigt?) bort! NANGIJALA! NANGIJALA! 


Jåååå men nu ska jag iväg o röra på fette'! 









Vart på Nelins....


Älskare. 500 m bort finns Nangijala....

Tja!

Ledig.Måndag.Jag.Gillar.Det.

Idag ska jag bara hänga som aldrig förr, ladda för två dagars jobb sen då. Gud, vilket liv man lever. Ni skulle bara veta hur det egentligen är asså. Jag sitter ju här och ba ljuger rumpen av mig.
Ska nog dra ner på stan en sväng och sen blir det en tur till Nelins. Guuuud, jag älskar att storhandla. Storhandla kommer före krogbesök på nöjeslistan för mig. Älskar det. Vi har ju Nelins precis bakom oss.  500 m härifrån enligt Tompi and Junni. Jag visste inte att Nelins hade ALLT! Jag trodde bara att de hade grönsaker. När jag kom in där i lördags så var det som att komma till Nangijala. De hade allt! I love you Nelins!

Tom och junior spelar fifa. De startar alltid med lite fifa innan de börjar skriva på sin C-uppsats.
Vi har bara en TV, jag ska nog äta upp de så att jag kan titta på Cheaters i lugn och ro.


Så får det bli....