söndag 7 november 2010

Känsliga (töntiga) tittare varnas.




.........Såpp, då har vi varit på middag hemma hos Toms föräldrar det serverades gäddfärs med gåslever och saft.
Sssssssssssssskoja äckel! hahaha! Vi åt grillat, det sista för i år, R.I.P grillisch. Grillat kött, potatis och bea..... med 14 glas cola. Mmmmmmm..... och nu tittar vi på EMA och äter corners.. gutten folken detta äro sannerligerisch en sontag.


Tom är en fotbollsnörd.


And I like it! Så här ser det Ut ibland. Tom sitter stressat framför en Arsenalmatch och pratar med sig själv. Han SVÄR sjukt mycket när det inte går bra. Jag är ju inte det roligaste fotbollssällskapet, jag tittar ju liksom inte på matchen lika mycket som jag tittar på hur många snygga killar det är på plan. Det är därför jag tittar. Men ibland brukar de vara ett gäng som tittar, då är det nästan roligare att titta på tom och hans vänner än matchen. Jag kan liksom inte förklara varför...... Tror att det är som att titta på när apor använder verktyg, kommunikationen är så likt! Aaaaaaaaaaah lovely sunday!

Det blev en lite lunch...


En liten happy meal på donken med Tompa. Eftersom att jag tränat idag så FÅR jag äta det. Nu ska vi vidare till ukk och ta en kaffe för att sen gå hem dega Prutt! Det är söndag. BIG TIME SÖNDAG!

SÖNDAAAAAAAAAAAG!!!

Yeeeeeeeeah! O det är så soligt och fint ute! Jag blir så lycklig!
Och jag började dagen med att hjälpa en kvinna som var lite in trouble! O hon blev så glad av att hon fick lite hjälp nerför trapporna, men gladast var ju jag över att jag gjorde någon så glad! En skön känsla. PROVA!

Sitter och trycker i mig lite blåbärssoppa och macka för jag ska ju träffa pippi o min PT ni kanske kan få se han/henne sen. Kanske.........


Aaaaah visst sere ut som blod? Åhhhh jävla äckel, det är ju blåbärssoppa.