söndag 12 december 2010

äre jag som är gammal eller....?

...Nå har vi varit på uppvisningen. Uppsala DC, jävligt kul. Kul och se på liksom.... kunde skippat killarna som babblade massa.

Nu till saken som gjorde att jag tappa hakan. 
Det var ju väldigt unga flickor, småtjejer, jätteduktiga men AH MAH GAD vissa dancemoves var ju lite porriga lr? Jag menar, hade jag suttit som förälder och sett på när min typ 11-12 åriga dotter göra lite dirty moves hade jag gått upp på scen och satt henne bredvid mig. Gud i himlen. 
Jag känner mig som en gammal kärring, och kanske är de inte 11 utan mkt äldre, men med det packade sminket i fejjan och de pyttesmåkropparna så kunde jag liksom inte riktigt avgöra. Jag kom bara aldrig ifrån tanken att jag tyckte det var lite för mkt smink, liiiiiiiite för mkt sexy dance. Man ska väl inte veta vad sexy dance är när man går mellanstadiet eller?


Min haka är fortfarande inte helt återställd.....

Peace.

Nu har vi varit på dansuppvisningen....


Den var helt ok faktiskt. Men jag är lite chockad över en sak.... Tare sen....

Fett tråkiga killar inleder dansuppvisningen....



Oh så gollig flicka...


Nu ska jag ner på stan och träffa mamma och lillebror (som inte är så liten) vi ska titta på min lillasyster (som är fett liten) när hon dansar. Ska bli jävligt kul!

Nu ligger jag i soffan hemma hos pippi....


Och vi har ätit en god julefrukost. Det var gott vill jag lova. Nu står pippi och diskar medan Moa och jag degar Prutt i soffan.