söndag 31 oktober 2010

Vet ni vad detta är?


En blåbärspannkaka!!! 
Jag missade frukost med mina kompisar. 
Så jag gjorde blåbärspannkakor, bacon och ägg till frulle här hemma. 
Nu ska jag på stan och leta present till mamma! 


GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS VÄRLDENS FINASTE MAMMA!!!
49 ÅR OCH VACKRARE ÄN NÅGONSIN!


                                                                                 <3

Jag HÖR när det är lönehelg.

Folk skriker så jävla mycket mer utanför fönstret. Om det är någon av mina vänner.

"SNÄLLA HÅLL KÄFTEN!!!"


Om det är någon jag inte känner,

"HÅLL KÄFTEN! STICK OCH BRINN! DÖ! BRÅKA I NÅGON ANNAN FUCKING GRÄND! FUCK YOU! FUCK YOU! FUCK YOU!"
What's the deal yo?

Ida och jag gick till Gillet för att äta en romantisk middag. Det är liksom ett bra ställe och gå till för det är väldigt lugnt och bra service och väldigt god mat. Men jag gillar nog allra mest lugnet.... maten... och servicen.. aaaa skitsamma... My point is att vi sitter där och chillaxar,jag har ätit carbonara mega med grädde så min mage jäser och jobbar bigtimebajskorv och in kommer då 3 jävla åsnor till JW's. Jag störde mig faktiskt inte så mycket på att de kommer in 22.05 när köket stänger 22.00 på alla restauranger typ och ska störa den snälla personalen som säkert bara vill hem efter att ha haft en full restaurang med mycket och göra en lönehelg, och kommer in med attityden som att de kan komma lite som de vill för de har the cashflow. Jag stör mig på att en av de tre åsnorna beställer en flaska rött och ber den gulligpulliga servitören att hälla upp i en karaff. SLUTA LEK! ALLA SER IGENOM DITT LILLA JW-SPEL! Grattis du har fått lön, sluta snegla på vårat bord som om vi bryr oss om att du har pengar. Alla tjejer är inte drinkluder. Kukhuve.


Förlåt. Jag vet inte varför jag blev så irriterad ... jo det vet jag för att jag sitter där och njuter och magen jäser och jobbar och jag vill ha matro. Inga jävla JW's som låter och har sig. Om jag hade haft en bazooka i fickan hade jag tagit den och skjutit dig i rumpan.

Men gud, ja vet inte vad jag håller på med.. jag tror att det är för att jag är bakfull och liksom.... det bara låter överallt. Jag hör verkligen att det är lönehelg.... överallt.

Mah gad.