tisdag 12 oktober 2010

Ska jag dra ett gonattsovsågottskämt?

OK.

Det var en gång en kille och en tjej som hade varit tillsammans i några månader (Hade det varit för 5 år sen hade de varit tillsammans i säkert 3 år innan killen ens skulle be tjejen om en sån här sak, men killarna kräver alldeles för mycket, alldeles för tidigt och tjejerna står inte på sig och tror att ligga är enda vägen som finns till drinkar. Så jag måste liksom hålla på o modernisera historien... fattaru?) Killen ville iaf bli avsugen...

Killen: Kan du suga av mig?
Tjejen: Men jag vet inte hur man gör?
Killen: Men ta den (snoppen) i din min o så tänker du på Meloooooooooooooooooon (säg melon o verklige SÄG det... ni vet...OOOOOOOOOOOa med munnen, ganska bra förklaring av killen, får man ge honom cred för va?)
Tjejen: OK (Inte svårövertalad)

När moment of truth kommer.....

Tjejen tänker: Vilken frukt var det jag skulle tänka på?

*tänker*

AH JUST DET!!! ANANAS!!!! Säger hon och biter ihop på varje N och S:et.


HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AH MAH GAAAAAAAAAAAAAAAAD!!! JAG DÖR!

Pippi berätta den för mig när vi gick i sexan typ.. det är fan Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreat den där historian!!!
HAHAHAHAHAHA


Ni kanske tror att jag får en hjärtattack.... men jag skrattar faktiskt. SÅ KUL ÄR DET!!!

OK God Natt!
Sov Gott!!

Oj.

Faaaan... jag kom ju på att jag helt misslyckas med dodotesterna som jag skulle göra last week och igår hade jag tre missade samtal från dolt nummer på morgonen, jag trodde det var min mamma... och nu kom jag på .. när jag titta i min kalender att doktorn sagt att han skulle ringa. Herregud! Så dum jag är. Det var ju han som hade ringt! 3 gånger! På morgonen!

Tänk om han tror att jag har dött....

Vad göra?

Välkommen till ännu en rolig dag.

Jag har mest suttit och tänkt på min fest. Nej... nu ljög jag. Mestadels av dagen har faktiskt gått åt att ... tro det eller ej.... men plugga.. faktiskt. Inte speciellt roligt. Men lika bra och göra det nu så kan jag megaglassa imorgon när jag är ledig. Synd att inte höstmarknaden är kvar imorgon. Jag kom på att jag glömde köpa polkagris... balle. Det hade jag ju varit så värd ju. Nu sitter jag här liksom... med en banan.... kuuuul.




hehe.. hihii..... kul...