onsdag 16 februari 2011

Tja brorsan.

hehe... Min pappa är från Chile, han är gullig. När han kom till Sverige så kunde ju han såklart inge svenska. De får liksom inte lära sig det i skolan i Chile. Anyway, han lärde ju sig typ säga Hej... Hejsan... och sen lärde han sig lite mer, t.ex Tjena hehe.. och då trodde min golliga pappa att man kunde säga Tjenasan! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Hur gullig? 





Gollig pappis! Agogooo

Jaja... det var det jag hade nu. Har tyvärr inget o förtella om dagen då min dag bestått av att hänga med Bosse, jag tycker ju det är kul.. men jag förstår att inte ni vill höra om att han var så agogo när han sprang till mig när jag ropade "Booooooossee golliiiii Bosse!!!" Eller att jag typ plockat upp sex små bajskorvar (3 per gång). Ej så skojsigt. 

Annarså sitter jag i köket nu och är sur på Tom för han hade lovat mig att vi skulle åka till Rusta för att köpa en jacka till Bosse, och kolla in massa annat skit. Älskar Rusta!!! Men neeeeej, nu har han ont i huvudet. Pussy. Så nu sitter jag i köket och han i vardagsrummet. Glöm och dröm att han kommer få smaka på min superkladdiga kladdkaka... GLÖM.

Adjö.