torsdag 17 mars 2011

Knäckemacka nr 6


:)

Det är ingen sol i sthlm iaf....

Så jag kände att jag inte riktigt pallade (vågade) spöa på min chef. Fick en trevlig lunch med Tove iaf så det gjorde nog ganska mycket. Men annars har jag väl gjort det jag brukar göra när jag jobbar.

1. Kolla bloggar
2. Äta 13 knäckemackor med räkost
3. Be till gud att någon rolig ska ringa mig
4. svurit
5. Gått på toa, tvålen luktar himmelskt.
6. Facebookat mest av alla på hela den här jävla planeten!

Ååååååååååch!
När man sitter här i sin ensamhet tänker man extremt mycket och analyserar varenda grej.

Jag har då kommit fram till ....

Av de bloggar jag läser (inklusive min egen, den e grym asså...) så är det typ 3 till som gnäller lika mycket som jag. Alla andra är ju så förbannat jävla lyckliga hela tiden och fångar dagen, älskar sitt jobb, allt är Mys och Lycka! Jag vill också fånga dagen men inte den här dagen, igår hade kunnat vara en sån dag jag vill fånga och sätta på repeat men min dag idag suger ju hästballe. Den här dagen kan min värsta fiende få fånga och sätta på repeat. Men alla andra verkar ju vara nästa lite... hmmm... utan att låta som den största bitterfittan.... vilket jag säkert kommer låta som ändå men, men.. äckligt lyckliga.
När man läser sånt heeeeeeeeeeeeela tiden då är det som att se ett äckligt, finnigt, tonårspar stå och grovhångla och killen tar typ på tjejens blomma (muffen därnere liksom...) och den äckliga tjejen bara virvlar runt med sin röda prickiga tunga i killens mun, mitt på stora torget kl 17.30 en regnig fredagseftermiddag. Lite så.....

Var jag för hård?

Men jag förstår att det beror på mig själv..

Så här ser jag ut när jag jobbar



eunuck.

Vad är det mitt fula skelögda öga skådar?


Är det en SOL? Va?