tisdag 29 mars 2011

God natt, glöm ej din natthatt.


Jag måste sova med solisar också nu, vi har inga persienner och det blir liksom fett med ljust. Gud, hur kan man motstå mig när jag sover? Grrrrrrrrrrrrrr ...

Nå ha ja vare å simma

Det var kuuuuuuult.
Lite pensionärsvarning, just a tad, men det var trevligt. Jag tror att det blir lite jobbigare när man pratar hela tiden som vi gjorde också. Jag är helt slut, ville liksom inte verka otränad när jag steg upp ur vattnet så jag höll igen med mitt megaflås och då blev jag så yr så jag höll på och svimma. Tokigt, är det inte det ena så är det det andra...

Nu ska Bo och jag ha grabbkväll.



C ya

Öhum...

Tjabba.

Bosse och jag tittar "Gordons kitchen nightmares" och wa wa wi waaaah idag är det nightmare deluxe!
Men jag är inte nervös, jag vet att Gordito klarar det.

Om en timme ska min vän Helena och jag dra iväg till Fyrishov och simma lite. Kanske blir en tur rutschkanan (hur i rompen stavas det?) och lite plask. Men tanken är att vi ska jobba lite beach 2011 i några av simbanorna. Serrö, jag är ganska dålig på att simma. Min pappa kan inte simma. Gollepappa. Kanske brås på fadern, men får jag ett skrattanfall, vilket jag då får av nervositet, då är so long Mill! 
Ja, och varför ska jag få ett skrattanfall när jag simmar?
För att jag har myror i bikinibrallan och svårt att koncentrera mig. Tänker jag:


"Du får inte skratta, då drunknar du!" 


Tänker jag automatiskt på något roligt som gör att jag får ett skrattanfall och då får jag in klorvatten och andra människors baciller och kiss (kanske bajs) i munnen får panik, slutar att andas och försvinner mot havets botten. 


Japp nu har jag skrämt upp mig själv rejält. Ska ut med vovi nu. I det vackra lyckovädret!!

LYCKA!

Kiwiman..


And Bo.

Ciao.

Nu är jag äntligen hemma!


På bilden ser ni mitt vackra, men ack så korta ben. Jag ligger fortfarande i sängen. Kunde inte skriva igår var fortfarande lite chockad efter att ha varit i helvetet. Men nu är jag som sagt äntligen hemma!