tisdag 10 maj 2011

Jag är ganska positiv idag...

... Är faktiskt inte så galet bitter över att jag sitter inne och trycker när det är typ årets hittills vackraste dag. Jag var ute en liten stund på lunchen och fick panik över alla människor som var ute. Gud. Jag tror att det beror på att jag har lika mkt kläder på mig som en taliban.... för jag tror inte att jag börjar bli folkskygg. Min högsta dröm just nu vore iofs att bo i en skog, högt upp i ett träd med Bosse... kanske Tom om han är snäll...
Ingen aning om vaarför jag vill bo så nu, jag är på ganska bra humör. Kommer dock avlida om det är pissigt väder imorgon.

Jaja...

Jag har lyssnat på The voice typ hela morgonen. Har fixat mina sköna hörlurar som man stoppar in i örat och inte de där old school som jag inte får in och tvångsfäster i örat så att jag får skavsår. Feting loco, men ändå, så jag har liksom kunnat lyssna på radio hela morgonen utan sår. Skönt ju. För mig som har 87% damp så behöver ju jag ljud för att koncentrera mig. Anyway det var inte det jag skulle komma till utan det var ju att The voice spelar samma låtar om och om och om igen... Herregud, det tar ca 143 dagar för mig att lära mig en text men lyssnar man på the voice i 9 timmar så kan man texten på de 5 låtarna de spelar.
Jag kan nu texten till:

  •  J.Lo's nya låt ... ni vet Hit on the floor
  • Veronica Maggios jag kommer...
  • Genom eld med ngn utav Daniel Adams Ray lr Oskar Linnros vet inte vem av de..
  • Lady Gagas Born this way
  • och Lady Gagas Judas....
Coolt va?


Här är mina armmuskler... fina va?