söndag 24 april 2011

Efter att ha vandrat i år och dagar utan vatten....

Är vi äntligen hemma hos oss igen. Gud i himlen, vilken omväg jag råkade ta. Stackars Bosse dog ju nästan på vägen. Han har tokdäckat nu.... Blir m.a.o en lugn kväll framför Jägarna på TV4 kl 22.15 ...Eeeeeeeh ja!


Pappa grillade världens godaste fläskfilé och vi drack rödvin och bara pratade om livet. Som taget ur en blattedikt. Tittade på alla ungar som hade pistoler och låtsassköt varandra... ibland ville man ju roffa åt sig pistolen och hoppsparka barnen för att de skriker så förskräckligt. Fast det gjorde jag ej.

Pappa och Maca hänger, lyssnar på lite musik. 

Gulliga Pappa provar Nicos studentmössa.

Nico, Maca och Pappis.

Vääääärldens godaste! Kött och rödvin, Grrrrrrreat! 

Massa kött.... Rico. 

Nu ska jag äta lite middag. Och tokdäcka i soffan med mitt påskägg som jag fick av pappa. 


Lite pictures from Plock i fredags... 4 bilder iaf.

                                                                            Ida


                                                                 Idas öga... nam nam.

Söndag!!!

Need I say mer?

Jag har varit ute på min panchispromenad med Boozen. Jag älskar att gå runt där i skogen med min kamphund, känna doften av .... skog... jaja nog om det.


Min fiiiiiina svarta Bosse. puss puss pussssssssss...


Så här långa ben skulle jag döda för att få ha. Inte de här korta jävla stubbarna som jag har fått ... gör att jag går så jäkla långsamt också. KOMMER ALDRIG I TID MED DE HÄR BENEN! Sen kan det också vara lite snyggare med längre ben än med två stubbar. 

Snart ska jag hoppa in i duschen. Jag skriver det ofta ja... jag gör ju det varje dag. Men om jag fick välja skulle helst av allt ta en turkdusch every morning och sen dra ut i vildmarken med min halviga svettlukt och mina korta ben. Meeeeeeeeeen nu väljer jag att hoppa in i duschen. 

Hej då.