söndag 14 november 2010

Deppsöndag.

... Jag vet. Jag älskar ju söndagar, men inte när jag jobbar. Då kan söndagen försvinna ner till helvetet och brinna för evigt. Som vanligt försöker jag se positivt på det hela och göra det bästa av situationen.
Jag har laddat med film, tittar just på Bridget Jones dagbok. BRA FILM!

Dessutom har jag med mig boken jag fick av Tompamanilicious En flickfotografs bekännelser snart är jag på kapitlet om Natacha Peyre!!! Ååååh jag längtar! Spännande va? Tänk om det är därför Natacha och Dhani har gjort slut? Undra... då är det synd om henne.... Jahaaaaaa...Ibland önskar jag..... Eller nej vadå ibland, Jag önskar att jag kände ngn som kunde ge mig insideinformation om kändisarna så kanske jag skulle sluta ligga vaken och grubbla om nätterna.



visst e vi lika?

Hallåba vadåba?

Jaaaaha. Nu har vi varit på middag hos Sandra, väldigt vuxet så jag kände nu så här i efterhand om jag får skriva av mig (jaaa.. det är min blogg) att jag liksom ballade ur litegranna. Min barnsliga sida kom fram. Så jag hoppas och ber till Gud att ingen tog illa upp.

Nu sitter jag ocg funderar på två saker.

1. Jag tittar lite på paradise hotel , jag har inte tittat på det.. vet inte varför... men det känns liksom inte lika kul som förr. Iaf... jaag tappa tråden lite... nej nu hitta ja den. Jag tittar på de nu, och jag undrar om Melissa är ett sånt mongo som de visar henne? Jag menar hon kan ju hävda att de vinklar henne på ett sätt men asså det går inte .. Hon verkar vara helt jävla rubbad. får jag säga så? Det är lite läskigt, hade jag varit inne i samma hus som henne under den perioden då hade jag nog försökt mig på typ exorcism lr ngt. Asså Jag, moi, me vänder på typ 3 sek. från snäll till ond men den bruden, psychoassbitch vänder ju på 1,5 millisek. (hoppas att det är snabbare än vanliga sek annars blir detta pinigt). Gud, undra vad hon jobbar med. Inte dagisfröken hoppas jag.... hon hoppsparkar väl ungarna om de inte sover exakt så länge som hon vill.

2. Min andra fundering..... jag kommer inte på vad det är nu... men det hade nog med Melissa o göra .. I'm in chock. Min haka är däckad på golvet. Vilken konstig människa.
Såååååå då var de klart.

Jag ska jobba imorgon.
På min favoritdag.
Mamah.




Haha tänk om min musche var så extrem. Då hade det varit ännu jobbigare o ta bort än va d är nu.

possi possi.