måndag 25 oktober 2010

Gynattrå.


Det är så mysigt i vår nya myshörna. Nu ska vi sova, men först ska vi säga adjö till Grabbarna och brudarna i Jersey Shore. It's the last avsnitt. Buhuuuu......

Jag kommer sakna Pauly...Situation... Snookie.... Vinnie....J-wow....inte Sammy and Ronnie. De är tråkiga. Och Angelina... nääähh.

Tränat!

Yeeees fettet rinner av! Fettet rinner av! Fettet rinner av!!!!

Det var en supergulligpuddingpullig kille som gjorde sitt absolut bästa för att hänga med! Asså jag trodde jag skulle ramla ner och dö av gullighet. Han va så gullig pullig. Jag tycker helt ärligt att det kan va bland det gulligaste som finns. Snäppet efter nördar, filmnördar och fotbollsnördar... (Tom är alla tre nörd, filmnörd och fotbollsnörd) på fjärde plats kommer nu killar som gör allt för att hänga med på ett friskispass!

Gullunge. Agogoo.


Jag brukar se ut som en terrorist när jag tränar. Coolare så. 
Och... jag har sagt det förr.. I say it again.
Pias pass på friskis rocks!

Nu ska jag duscha (fan!!!) och sen ska jag äta lite youhurt i min nya myshörna och sen ba tjoff i sänga...

It's mandej och jag dånt fil så good.

Meeeeeen efter att ha varit på hemköp och köpt ett litet DetärsyndomMillan-kit öppna jag cosmopolitan och ser mina homeboys, mina idoler, de två roligaste grabbarna på Jorden!


Pauly och The Situation! Ahhh mahh gad. Det känns som att de de ba sitter med mig i soffan och myser!


aaaaa... vi ba myser. 
Anledningen till att jag köpte cosmo från början var för att man fick en present! Jag älskar presenter!!! Man fick en gulligpluttig parfym. Den lukta ganska gott. 

C me.