lördag 2 oktober 2010

WaaaaaaH!


Nu börjar jag gråta! Så fint. Jag skulle också hoppa av båten för tom.

Vilken underbar film!


Det är så synd... Det vet inte vad som kommer hända. Men jag vet....

Så här blire....

Nu tittar jag på Titanic (the movie och inte the boat) och dricker thé. Chaithé. Ja.
Man skulle kunna tro att eftersom jag är deppig och så över att jag är här och inte hemma att jag vill se en glad film. Menne jag känner liksom att tittar på jag på denna film ikväll så är jag åtminstone glad över att jag får åka hem imorgon och inte drunkna i världens kallaste vatten. Bara för det kommer jag säkert dö imorgon genom att gå alldeles förlångt on my way hem till mig, ramla ner i fyrisån och dö. Må det icke ske.

Jag känner mig genast lite bättre. En ung Leonardo ... va? ... Skön? SVAR JA! Och stackars Kate då, hennes mamma är ju så jobbig.... Så SE inte fan har jag så pjåkigt här va..

MAN MÅSTE SE DET POSITIVA UR ALLT!

Jag.vill.hem.

Jag vill vara hemma och dega prutt....

världens tråkigaste lördag.

Ah jag somnade typ vid kvart över tolv igår. Kl 01.00 var det någon som blev knivrånad utanför vårat fönster enligt UNT. Ah mah gad. Läskigt or what? Jaaaaa....
Nu måste jag sove med baseballsträ't i sänga... mellan mig och tömpe.

What else?
JO mennä jag sitter iaf på jobbet och känner mig så jävla ... hur ska jag säga? äcklig? Ofräsch? asså mer än vanligt. Lunchen är en sån jävla besvikelse och jag föreställer mig att det är en fet oxfilé varenda gånga jag för gaffeln mot munnen och pular in maten, nudlar......


hehe.... brukar ni skratta när man trycker in @hormail.com istället @hotmail.com ... haha.. hoho... jag brukar.

Haha jersey shore!


Bion var jättebra. Jag blev ledsen flera gånger. Jag berättar sen. It's to hard now. Nej jag skoja, jag orkar faktiskt inte nu. Vi tittar på jersey shore i sängen och det är slagsmål. Love it! Now I'm going to take a nap, som Marlena i Våra bästa år sa när hon var besatt av en demon. Okej?