onsdag 18 augusti 2010

Awesome!


Kommer till mitt gamla jobb och då har man turen att två i personalen fyller år och det bjuds på födelsedagsfika! Hell Yeah!

NU GÅR JAG!

För jag har så tråkigt att jag nästan ställer mig i duschen och skjuter mig själv. Men eftersom att jag inte äger en pistol så är inte det ngt alternativ.

Bakningen blev inte heller av eftersom att jag inte har ägg hemma o jag känner på mig att jag typ 25 kronor på kontot. Vet inte hur mkt ägg kostar men jag vill ha kvar de där 25 kronorna så om jag får ngt vininfall så måste jag liksom deala till mig ett glas vin för 25 kronor och inte mindre.

Dessutom gör jag absolut ingen nytta här hemma. Tur för Mr så bor vi ju på stan så det är ju bara ringa om han vill att jag ska torka rumpan!

I'll be ready (baywatchlåten).....

Prutt..

Min Mr är sjuk... o när killar är sjuka kan man ligga gärna vara hemma och träna på hur det är att vara småbarnsmamma, F to the Y mellanslag FAN! Hur ynklig kan man bli? O sen är det som att hela lägenheten bara osar sjukenergi. Kul. Ska plocka lite sen tänkte jag baka en kaka.. Kankse kan bjuda hit ngn dam o så kan vi bli feta tillsammans. Misery loves company.