söndag 28 november 2010

idag är det 29 dagar kvar..

Till Thailand!
Jag längtar! Dessutom känner jag mig så värdig denna resa, inte bara för att jag betalat 1 345 000 kronor, uatn för att jag känner att jag behöver energi. Jag ser mig själv ligga på stranden och bara dega prutt i 14 dagar.Inget annat, kanske en fest.. typ nyår.. men sen är det bara prutt...prutt...deg..deg..prutt...deg..prutt.. Förstår?

Det har varit lite mkt jobb, skola, tentor, praktik.. jag är  ju liksom inte gjord för det.
Gud satte mig på den här jorden för att ligga hemma i mjukisar, äta kebab, titta på alla matlagningsprogram som finns och älskas utav mina nära. Men sen på vägen så blev det lite mer.. typ så.

Ska återgå till de här med cellarslen o så..

Gissa vad jag äter?


Chokladpudding!
Jag vandrade hela vägen till Ica maxi (med stången up in the romp) för att haffa en lussebulle men alla andra hade hunnit före mig. Det fanns inte en enda lussebulle kvar till lilla mig.
Bakar inte folk längre? Jag har ju en anledning, jobb. Är det inga som firar advent? Då brukar man väl baka egna lussebullar inte fan går man till Ica maxi. TRODDE JAG:

Jajaaa.. chokladpudding är nästan lika gott.

nästan....

Allååååå.

Glad första advent! -säger man så?

Tittar man ut genom fönstret så är det världens jävla snöstorm. Jag skulle så himla gärna vilja vara hemma o softa, dricka lite glögg och 752 lussebullar. But no way José!

Nu sitter jag här på jobbet... och pluggar... till min fysiologi tenta! Gud, ge mig styrkan för att förstå vad fan det är jag läser. Jag fattar inte celler, jag har knappt egna ...


Och på denna misär så går jag som att jag fått en stång upp i anus. Jag har träningsvärkarnas träningsvärk!
Men vad gör man inte för att slippa bli den flytande hippopotamus i thailand!