tisdag 26 oktober 2010

Hmmm... jag har dåligt samvete. Men imorgon är det ändring på dä.


AAAAAAAAAhhhhh...

1.....2.....3.....döda mig.

Öhm...
Igår åt jag jättenyttigt. Jag måste börja tänka på det som komma skall. Jag föreställer mig ju bilderna på min facebook sen när vi kommit hem från Thailand, jag menar jag vill ju inte vara den där lilla smygfeta människan flyter runt i bakgrunden på bilderna.

Men så hitta jag.....




Jag har ätit tre kokosbollar nu.....
Och innan det åt jag tre bitar marabou choklad.
Sheeeeet I'm pipped.
Tur att jag ska träffa min personliga tränare imorgon.
JAG VILL INTE VARA DET FLYTANDE FETTOT!!!

Kolla va jag hitta i min ficka...




Eller aaa...i min rygga då...






Jag fick den i födelsedagspresent av Pippi........

Kalla, kalla land!

Det bara kommer från ingenstans! Inte var det ngn som förvarnade. Det säger mig ingenting att jag tittar på vädret och de säger hur många grader det ska vara! Jag förstår ändå inte. Så länge de inte säger minusgrader så fattar inte jag att jag måste sätta på mig långkalsonger, mössa, halsduk och vantar. NU FRYSER JAG! FÖR JAG FATTADE INTE DET!!!
Jag tittade inte på vädret igår.
Tom vill inte skaffa en termometer för det första han gör då på mornarna är att gå upp och kika på den och är det för kallt för honom. Då går han o lägger sig igen och missar lite skola.... Whooops kan´ske inte fick säga.

Jag sitter iaf med två koftor nu.
Och har precis haft vaselin och läppglans på mina läppar..... Det ser så porrigt ut när man precis har lagt det på läpparna. Så som alla ser ut som porrstjärnor i Våa bästa år. Tom tror fortfarande att varje gång jag tittar på våra bästa år att jag sitter och tittar på en porrfilm i min ensamhet. Äckel.

...Visst syns det lite att jag har läppglans?
Nej? Ok.