tisdag 21 september 2010

Hur tråkig tv kan det vara?

Ah mah gad. Så jävla tråkigt, jag dör av att jag har så tråkigt. Bra tvtablå, vem fan kom på den?? Vem kommer på den egentligen? Kan man få se "pantertanter" ,"en fyra för tre", "melrose place"? Ska det vara så svårt o göra liknande program eller?? Är det verkligen så jävla nytänkande att visa ett program pm äckliga människor som beter sig helt jävla efterblivet och som att de liksom är på nivå 1 i utvecklingen av 567 9863?? Va?? Var är världen på väg?? o så kom SD in i riksdagen också. Vi är tillbaka på ruta ett. Ska jag behöva göra allt?? Bestämma tvtablån och fixa politiken. Nej, nej tack, jag orkar inte det. Orkar knappt gå och duscha pm dagarna liksom..... Jag går o lägger mig.

Jag har vare på stan...

Hade så jävla tråkigt så jag drog en runda på stan. All by myself.
Det fanns en tid jag kände mig vuxen som gick runt på stan själv... men det var bara en fas. Jag är en tönt som känner mig mobbad när jag går runt på stan själv. Men, men.... har man 9 kompisar får man skylla sig själv.

Jag köpte en hatt på Bianco iaf så jag e glad.



Tjusig va? Man kan ha den på flera sätt. Sista bilden är så man ska ha när man går in på banken o rånar den med stil liksom. Så jävla nitti och ha rånarluva. Kefft
Now Imma reed i en kokbok hur man gör lasagne. För det vill jag äta! 

Ahh...


Jag Är så jävla trött. Nu sitter jag äntligen på tåget hem och ska sova lite... Det bästa sömnmedlet för mig är att läsa! :)